Zet

I augusti 2023 satt en kattunge i Claras trapp, kattunge svart som natten ville följa med Clara och Nelson när de varit ute… som att den sa ”kan ni bli min familj”. Clara tog upp den lille kattungen och tog in den innanför tröjan och just innanför tröjan tillbringade han många veckor, han var med Clara överallt… på jobb… när hon var med vänner… och när hon var ute med Nelson. Lappar sattes upp där hon efterlyste ägaren och även via sociala medier men utan resultat. Kattungen var inte chippad så det gick inte heller att finna någon ägare den vägen. Ganska snabbt kände Clara att den lille svarte fick stanna och han fick namnet Zet ❤️ Den 31/8 skulle jag operera foten och Clara skulle bo på landet och hjälpa mig med djuren och Zet fick följa med, han var inne eftersom han inte kände till omgivningen och bara var en kattunge. När Clara sedan flyttade hem till stan blev Zet kvar, hon hade gärna haft honom i stan men att låta honom bo i en pytteliten etta kändes inte rätt. Numera är Zet ute en hel del men han vill helst vara där hundarna är och på natten sover han hos mig i sängen ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *