Farmor

Farmor och Caesar

Ett år har gått… sedan jag blev farmor ❤️ När Oscar och Linnea berättade att de väntade barn började jag gråta.. av glädje… från ingenstans kom den reaktionen… det kändes overkligt att min äldsta ”lille pojke” skulle bli pappa och samtidigt fantastiskt. Caesar skulle födas i maj… slutet av maj… natten mellan 12-13 april 2023 vaknade jag av ett sms… Oscar skrev att vattnet hade gått… Det blev inte mer sömn den natten… Väntan kändes lång och när jag var på jobbet kändes det som att jag inte kunde ta in nån info överhuvudtaget. På eftermiddagen fick jag äntligen veta att alla mådde fint och ett litet gossebarn hade sett dagens ljus… då visste vi inte att han skulle heta Caesar utan det blev bara ”lille” ❤️ Caesar var en lång men tunn kille, fick sondmatas och syresättningen bevakades… inga besök. Vi var alla glada över att allt gått bra och ville fira, vi körde förbi sjukhuset med mat och jag fick krama om och gratulera min store påg som nu blivit pappa ❤️ Sedan åkte vi upp till Stortorget och åt och skålade i bubbel, det var jag, Clara, min moja, Caesars nyblivna mormor, moster Ellinor och moster Ebba. Efter en vecka på sjukhus fick den lilla familjen komma hem och vi fick träffa underverket för första gången ❤️❤️❤️

Nu har Caesar fyllt 1 år, jag älskar att vara där och leka, vi har roligt och passar oftast på att även lyssna på nån låt och dansa, han är underbar vår allas prins ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *