Triss i BC

Samma ras… samma färg… så olika… både i temperament… sätt… och personlighet. Lika älskade alla tre… ❤️ Eira, den mjuka lilla prinsessan… snabb som vinden… inget staket får henne att bli på insidan… Allt är på hennes villkor… träning… lek och vad som är rätt och fel… vill hon inte så vill hon inte… men i fårhagen vill hon alltid… där är hon tuff. Cit är hennes herre… Caj ger hon tjuvnyp… Cit… hård som flinta… flockens nya ledare… tveksamt om han förtjänar det, har inte samma elegans och stil som Lix hade… tar i med hårdhandskarna och trycker ner sina undersåtar, rädd att någon ska ta hans plats. Är en riktig tramsebyxa men vågar sällan visa det, men mysa med en nalle är inte alls dumt. Tar mkt mark och är stark och snabb… på agilitybanan vill han hinna så mkt som möjligt. I fårhagen behöver han mkt boost… vill inte göra fel. Caj… lille Cajsing… kommer alltid vara som en minsting… ber om ursäkt för allt… vill sitta i knäet och pussas typ hela tiden… Lika snabb som Eira men måste kolla så alla är med… Ingen fallenhet för någon träning… allt kräver uppfinningsrikedom och tålamod… Han tappar ofta tråden men det går inte att bli irriterad… han är så kärleksfull… Vilken lycka med dessa tre ❤️❤️❤️

Eira 💗 Cit 💙 Caj 💙
Eira 💗 Cit 💙 Caj 💙

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *