Himlen har fått en ny stjärna…

och vi har sagt farväl till vår allra bästaste ”Plixa”… ❤️ En kvävande känsla tynger bröstkorgen… det känns som man svikit… Oehört tungt beslut att bestämma att ”nu är dagen kommen”… Lix blev 13 år och 8 månader… 6 år och 8 månader fick vi tillsammans… ❤️ Han kom till oss som en omplacering… en Border collie som tävlat agility hela livet… han blev Claras läromästare o h fick henne att älska sporten. Han tävlade sista gången sommaren 2019, först SM och sedan European open junior i Schweiz. Massor med tävlingar har det blivit och totalt tre SM och två EOJ, det första i Holland. In i det sista ville ha springa på agilitybanan,.. ha en leksak och kampa… Vilken iver och vilken glöd. Den 8/10 fick han vestibularis syndrom, ser ut som en stroke men är en påverkan i örat som i sin tur påverkar balansen… Han repade sig en del men ramlade mycket, kunde inte gå så långa rundor… men lämna honom hemma var otänkbart, han stod vid grinden o skrek o ville med. Bakbenen bar honom inte, när han skulle bajsa vek sig benen o han satte sig i bajset… Det mest värdiga var att låta honom gå… släppa taget…. men så svårt… Allt gick mycket lugnt till, han var jätte duktig och lugn… somnade hårt av lugnande… Clara o jag satt vid hans sida… vår älskade vän ❤️ saknade är stor… det är så tomt… känns så overkligt… Med sig fick han sin leksak ”tigersvansen”… R.I.P Lix ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *