Gick i lås…

Tisdagsplanen första jobbveckan efter sommarsemestern gick i lås… 🔒 Vi hämtade Eira ❤️ Vid vårt besök i Åkersberga på vår road trip till Umeå berättade Pernilla att hennes underbara hund Jolly hade en syster som var till salu… 1,5 år gammal… liten, smäcker och väldans fin… Jag såg bilden och tänkte ”denna skulle Clara ha”… ett litet aber bara… det var ju en tik och vi har hanhundar och sagt ”aldrig tik”… men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig… 😉 På vägen hem från Umeå lyckades jag övertala Christian att vi skulle kolla på hunden… Det var en till som var intresserad… Sagt och gjort, vi träffade Eira och matte Ylva, när vi åkte hemåt sa jag ”vi är mycket intresserade”. Vi var en avstickare på Öland när Ylva hörde av sig, hon ville att Eira skulle flytta till oss…. 😍 Clara och jag började smida planer och några dagar senare åkte vi upp till Eskilstuna för att hämta hem ”vår lilla tjej” ❤️ vi skulle ha henne på prov men det behövdes inte lång tid för att känna att hon var rätt 😍

Clara o Eira ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *