Semestern lider mot sitt slut

Fyra veckor går fort… Hade inga stora planer mer än kennelläger i Umeå. Med tanke på att vi bor längst ner i södra Sverige så är Umeå ändå ett rätt stort projekt. Innan resan var det två veckor hemma med fix med hagarna och ogräsrensning. Såklart blev det agilityträning, vallning, långpromenader och bad för hundarna och mycket uteritt med hästarna. Vi skulle ta husbilen till Umeå och i sista minuten blev det godkänd besiktning och vi kom iväg, endast Cit och Caj var fyrbeningarna som skulle med på resan, Clara höll ställningarna hemma, jobbade, och skötte allt med övriga hundar, hästarna, katterna och kaninen… fullt upp för en person. På vägen mot Umeå stannade vi i Åkersberga och hälsade på Cits bror Sid med familj vilket blev en mycket trevlig eftermiddag/kväll. Nästa dag körde vi resten av resan mot Umeå och på tisdagkvällen anlände vi. Det blev lärorika dagar med vallning på agendan, trevligt sällskap, gott att äta och sena kvällar (är ju ljust hela tiden så vi skåningar fattar inte när det är natt). Mycket nöjda med dagarna började vi resan söderut igen på fredagen, blev flera stopp med promenad, bad, lunch, övernattning på bl.à Höga kusten, Uppsala, Öland och Sturkö. I onsdags kom vi hem efter att ha avslutat vår tripp med bad i Åhus. Det har verkligen varit härligt! Skulle aldrig gått om inte Clara skött allt hemma, tack ❤️ På måndag är det dags att börja jobba… på tisdag har vi lite planer som vi hoppas går i lås 😍 Sommar är härligt ☀️❤️

Lägret med Barrbackens kennel
Öland
Höga kusten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *