Himlen har fått en ny stjärna…

min älskade Neo blev plötsligt sjuk och avled efter några timmar… så fruktansvärt och mitt hjärta blöder… 💔 Det gick från att vara en vanlig dag tills jag kom hem och Neo rörde sig plötsligt långsamt… trodde att det smärtade i hans rygg då han hade förslitningar… men plötsligt kräkte han… tre olika högar, mat men inget annat. Han ville inte äta men gick runt i trädgården och var där jag och Clara var. När vi tränade på agilitybanan låg han med på gräset men ville inte ha sin leksak som han alltid annars ville ha och som han lekt med dagen innan… När vi kom in blev han plötsligt sämre, andades mer tungt, Clara kollade hans tandkött… helt blekt… försökte få i honom vätskeersättning men det gick inte. Kastade oss in i bilen, Clara satt med honom i baksätet… efter 5 min färd dog han… Clara grät och jag körde in på en grusväg och sedan stod vi där och grät… Vi körde in till djursjukhuset för att lämna honom för kremering… kvällstid innebär dyrt… kostade 6500:- vilket är hutlöst… inte för han inte är värd det utan för att plånboken inte är så välfylld…

11 år fick vi tillsammans… när Neo kom till oss var han 10 månader, han skulle stanna två veckor medans hans dåvarande familj var på semester… De kom hem och då frågade om vi visste någon som ville ha Neo… För att göra en lång historia kort… han åkte aldrig tillbaka utan fick stanna hos oss ❤️ Så mycket vi gjort tillsammans… tävlat agility, han kom upp i klass 3 och var nog den enda welshen i alla fall i Skåne… rest, både inom Sverige och utomlands… Han har sovit på min kudde och varit med mig på toa i alla år… följt mig som en skugga… det är så tomt utan min tokiga prins ❤️❤️❤️

Älskade små mjuka pipleksaker

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *