Nytt jobb

Efter 7 år var det dags att packa ihop och säga hej då… kändes vemodigt och stressen pulserade i kroppen hela dagen… När beslutet att vårdboendet med bästa läget vid Mellanhedsparken skulle stänga blev det som en stor sorgsen tyngd på axlarna, visst hade det pratats om nån gång men inte trodde man att det skulle spikas under pandemin… juni 2021 fick vi beskedet… i februari fick jag veta att jag skulle gå innan avvecklingen var klar, jag behövdes i annan verksamhet. Det som blev mkt glädjande mitt i processen var att min nuvarande kollega sluter upp med mig på nya stället i januari, det ska bli himla skoj. Idag när jag gick runt o sa hej till de som var på plats blev jag åter igen påmind om hur många fina medarbetare vi har… kommer sakna väldigt många. Att sluta ett arbete är egentligen en boozt för egot… presenter, fina Mail, kramar och gulliga ord… jag är lyckligt lottad över att få göra denna resa… från botten till toppen med detta fantastiska gäng… ❤️ Keep up the good work! Imorgon är det dags för ett nytt kapitel… 📒

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *