Snöat in på RC…

Insåg häromdagen att jag plötsligt blivit en riktig RC-nörd… Stod och pratade med min medarbetare när tankarna plötsligt vandrade iväg… tänkte på Cajs träffar på targeten och hur vi kan utveckla det… längtade hem för ett träningspass… Galet ju och säkerligen obegripligt för andra som inte tränar hund och just agility… Agilityfolk vet just hur svårt det är att lära in grunderna på de hinder som går under balanshinder… Jag har tyckt det varit svårt att träna Caj och dessutom haft svårt att få honom att förstå att han och jag ska samarbeta… Han behöver liksom ta reda på vad jag vill… men icke… Caj är som Långben… den tecknade som visas på julafton när Långben ska köra bil med husvagn på släp… totalt förvirrad och full av spralliga upptåg 😅😂 I alla fall så går vi nu en on-line kurs i RC… running contact… hunden ska trampa på ett visst fält på balanshinder… Det är svårt… men fast jag knappt kunde tro det när vi började den 1 oktober har vi gjort framsteg… 😁😍 Nu kör vi en månad till med kurs sedan får vi se… Försöker träna en liten stund varje dag… och idag kom vår nya target… en rödrosa av gummigranulat… RC here we come 😃

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *