Ge ögondroppar…

Att ge ögondroppar och ögonsalva tre gånger per dag är ett helt företag… Collier gör allt annat än att stå still… man måste dessutom vänta 15 min… först en kamp med ögonsalva sedan in i boxen igen för väntan… och häromdagen gjorde jag misstaget att lämna grimman på… det gör jag inte om… en kvart senare var grimman sönder och boxdörren öppnad… fastnat som vanligt.., Andra grimman som dras sönder, en gick sönder när han fick dropp och plötsligt fick panik att han satt fast och kastade sig bakåt… Nåväl… när väl även ögondropparna och är givna är det nästa trassel… att få på flugluvan… När den är på kan vi äntligen gå ut i hagen… Sedan återupprepas proceduren mitt på dagen och sedan på kvällen… I fredags när det hade gått en vecka hade plötsligt stygnen gått upp igen… kontakt med veterinär igen om man kan sy… men icke… det får läka sekundärt… så nu får han se lite skadskjuten ut… olycksfågel som han är… ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *