Olycksfågeln…

En morgon förra veckan tittar jag på Collier och tänker… ”nej… inte nu igen!”… Blod har runnit under ögat och nedre ögonlock är uppskuret… Han hade fastnat någonstans… igen… samma öga… på samma sätt… Försökte tvätta och sedan leta fram flugluvan… hagen kändes som bästa alternativet eftersom jag misstänkte att det skulle ta ett tag att få en tid till veterinär. Distriktsveterinären kom vid lunchtid… sydde med flera stygn… var inte så himla fint sår men veterinären gjorde ett fint jobb… bättre än förra veterinären. Även själva ögat (hornhinnan) var repad så både ögonsalva och ögondroppar ordinerades… plus att han åter igen skulle ta det lugnt… i en månad. Hoppas nu att det läker fint… ❤️ Har skruvat bort namnskylten från boxdörren om ifall att det är den han fastnat i… ska den upp igen ska den limmas fast så inget ”sticker ut”!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *