3 månader

Imorgon är det 3 månader sedan Collier blev sjuk och drygt 2 månader sedan Nougate blev sjuk… ofantligt många veterinärbesök, prover, dropp, slangningar, ”gissningar” och även operation… med veterinärfakturor på 200 000:- … Visserligen har vi bra försäkring men senaste fakturan på 24 000:- vill inte försäkringsbolaget ta… de anser att besöket för Collier var i förebyggande syfte och att hästen mår bra… helt sjukt bara det… Nougate är igång igen med sin träning… tack och lov… Collier går promenader men ska få börja träna om ca 2,5 vecka… och då ska han även få gå i stor/vanlig hage… Vi har haft honom sedan juli… och han har mest varit sjuk/obrukbar… så sorgligt alltihop men man ska inte hänga läpp… Förhoppningsvis kommer en härlig säsong nu där han kan träna och bygga muskler… Borde vi inte ha lite mer flyt nu? Vi hoppas ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *