Vad hände…

Lusten att skriva försvann… Min älskade fyrbenta vän, Nimbuz fick lämna oss… Hästarna blev sjuka för 2 månader sedan och är inte friska än… Veterinärfakturor som är uppe i över 180 000:- … Fröken (Gotlandsfåret) blev sjuk… Känslan att känna sig ensam… Men det har bara varit att kavla upp ärmarna… bita ihop… kämpa… Mitt favoritordspråk är ju ”when life puts you in tough situations… don’t say why me… just say try me…” Min moja har kommit till undsättning och tagit sitt sparkapital för att hjälpa… finner inga ord för det… ❤️ Eric finns alltid där och har lånat ut sina sparpengar… ❤️ Clara min stöttepelare har kämpat lika hårt vid min sida… dygnet runt… ❤️ Vi ska fixa detta… ❤️ Vi har varit ute och gått med hästarna på nätterna… ställt klockan för att kolla dem varannan timme… haft veterinärer ute… kört skytteltrafik till klinik… haft dem inlagda… sovit i stallet… matat Fröken med spruta flera gånger per dag… Collier tappade totalt 100 kg… blev opererad för mjält-och njurbandsupphängning… fick Corona… smittade Nougate som bajsade blod tillslut… Det är inte slut än… vi hoppas att allt ska bli bra… ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *