12 veckor

För tolv veckor sedan opererades Collier… innan dess var det mkt tårar… tankar… samtal till olika veterinärer… och frågor till vänner (med hästvana) och tränare, ”hur hade ni gjort?”… Alla råd var i stort sett likartade… ”lämna tillbaka”… ”köp en annan”… ”finns fler hästar”… Men vi ville ju så gärna ha just denne killen… Varför?… ingen aning… Vi hade bara haft Collier i en månad när vi skrev avtal m säljaren… och operation skulle genomföras… Vi kom till Jägersro hästklinik när de öppnade… villrådiga och oroliga… men säkra på vår sak… ”vi satsar”… ❤️ Idag… 12 veckor senare… ofantligt många timmar i stallet för att stor del tillbringats o boxen… igångsättande med skritt på rakt spår… i 10 min… sakteligen har tid utökats och övningarna blivit fler… kortisonbehandlingar däremellan… metacam och vila igen och sedan vidare i träningen… 12veckor… otroligt… Idag på Jägersro kände vi att det här kan vi… fick assistera veterinären på röntgen och hålla plåtarna… kändes familjärt och vi kände uppriktig glädje från veterinären när Collier rörde sig utan anmärkning och röntgen såg fin ut… 🤩🌟 En milstolpe är nådd… Nu ska muskler byggas… sakta… tre månader hittills… nu kör vi tre månader muskeluppbyggnad… Ingen brådska… är bara så härligt… 😍❤️❤️❤️

Lugnande inför röntgen
Efteråt 😍
Fläta svans innan vi kör hem

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *