Katter som letar hem

Våra katter var hemlösa… Malmö djurskyddsförening har räddat dem och sedan har de haft tryggheten att bo i ett jourhem i väntan på permanent hem… och där hämtade vi dem… utanför i BUS utanför Hörby. Fler katter letar hem… de är hos Marie som har ett jourhem som hon kallar BusKatter

Det är Asta som ligger på soffan, hon är nog äldre och hör dåligt. Hennes äldre par fick lämna henne efter sig i Ryet, Hörby. Så övergiven… Jättelätt, men hon vill inte ha mycket kontakt, inget kel. Vi har en tid för kastrering nästa vecka.
Det här är Morris! Antagligen född utomhus och hemlös från Ryet. Han är extremt kelig och äter massor. Utekatt hela livet men går på lådan inomhus. Han skulle må bra av att jaga i ett stall. Kastrerad.
Sist och minst, Motley! Antagligen född utomhus men har gjort en 180-graders vändning och låter mig klappa och borsta henne. Hon är kastrerad. Går inte hundra procent på låda så det är bäst om hon får vara utekatt. Jättesnäll liten flicka.
Följ gärna BusKatter på facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *