Olika

Poppy och Maya är verkligen olika… Poppy… den lilla… som en kattunge… (fast hon har vuxit lite nu)… älskar att klättra… högt och snabbt… utforskar alla skrymslen i stallet… fångar både möss och fåglar…. ”fy Poppy, inte fåglar”… imorse plockade jag en gråsparv ur hennes mun… sparven flög snabbt iväg… säkert lättad… 😍 Poppy är mest hemmavid… har sett henne gå iväg längs grusvägen med Maya… men snart vänder hon hemåt igen. Så fort man är hemma kommer Poppy till bilen och möter upp… sedan tar hon glatt täten och visar oss in… Hon vill helst vara ända uppe i ansiktet med sin nos mot ens näsa… sitta på ens axel… spatsera på boxdörren… försöka dela mat med Collier som är över 170 över manken och väger över 600 kg… ja vilken kise 😻❤️ Maya är äventyraren med alla tassarna på jorden… hon klättrar inte omkring… hoppar gärna upp på boxen eller byrån men letar inte sig upp mot tak och loft… Maya kan vara iväg en hel dag och komma hem sent och är då väldans hungrig… och nästa dag kan hon då istället sova i sin korg i stallet hela dagen… Maya är större… fångar möss men numera äter hon dem sällan utan Poppy får fångsten… Maya är också väldigt kelig och vill gärna ligga i boxen när man mockar… men inte om nån häst är där. En sak de båda gillar skarpt är att ligga över tangentbordet när man sitter och jobbar… 😂 Vi är så glada i dessa två och vill alltid försäkra oss om att båda är hemma innan vi själv går och lägger oss ☺️❤️

Kliar…
Vill ju vara med i stallgörat
Poppy älskar att klättra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *