Härligt väder

Sådana dagar som denna gör en glad… 😊 Redan imorse när Nimbuz ville upp och ut kl 05:30 såg man att det skulle bli fint väder… Det var vindstilla och stjärnorna lös… kallt och krispigt under morgonrundan i mörkret och dimman låg som i ett sagolandskap… Körde Clara till Hammarströms där hon skulle sköta stallet m Anna M för familjen var iväg på SM… jag fick ta stalltjänsten hemma 😊 Våra hästar kom ut vid åtta sedan blev det frukost ute i solen… och dagen hade bara börjat… ☀️☕️ Resten av dagen bestod av (efter att stallfix var klart) att lasta in hö (800 kg)…. träna egna kroppen… träna hundarna… mocka hage… kela med katterna… efter nästan 12 timmar utomhus blev det soffhäng och en bra film 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *