Igång igen

Skrittandet är nu påbörjat igen efter en veckas vila… Clara och Collier har tagit vid där de var tidigare. Sitta upp går fantastiskt fint, Collier står helt still och börjar inte gå förrän Clara kör igång… i början gick han direkt när foten sattes i stigbygeln och med tanke på att man behöver pall för att komma upp innebär det en större risk om han bara sätter iväg… Skrittandet går också fint och sakteligen infaller harmoni hos Collier… stor frustration att vila mkt… stå inne hela dagen när jag är på jobb gör att han drar sönder täcket… skrapar med hoven.,, stirrar runt i boxen om Nougate inte är i stallet… Så det är skönt att han åter igen får röra sig. När jag jobbar är båda hästarna inne annars blir det oroligt… Nougate tycker det är jättetrist men när Clara i jag kommit hem får Nougate komma ut nån timme… det är beckmörkt men han är överlycklig ändå… 😊 Om tre veckor ska Collier på återbesök hos veterinären… det blir även röntgen… känns jättenervöst men vi få ta en dag i taget och hålla tummarna… ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *