Återbesök

Idag rullade vi iväg med transporten kl 07:20 för att vara på plats på Jägersro hästklinik kl 08… det var dags för andra återbesöket efter operationen… 8 veckor har nästan gått… Collier hade nytt transporttäcke och grimma dagen till ära… Han var mkt lugnare idag och veterinären tyckte att Clara och Collier hade ett fint samspel idag… han lyssnade mer… rörde sig fint… travade lugnt… men som veterinären sa… ”med en liten räv bakom örat”… ??? Allt såg fint ut… rörde sig utan anmärkning ?? Blev ändå ledbehandling med cortison… med det följer en veckas vila var av de första två dagarna i box… igen… Fast det är vi ju vana vid nu. Han ska även få metacam igen. Om en vecka är det fortsatt skritt… lite cavalettibommar och sedan lite trav… Allt är fortfarande på rakt spår… men det går framåt… ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *