Utekatter eller innekatter

Maya och Poppy har nu varit utekatter i två veckor… Inte att vi kastat ut dem utan bara öppnat så de kan gå ut… Första dagarna var det mkt att ta dö på så många möss och fåglar som möjligt och sedan äta upp dem… Men det har lagt sig något… nu visar de upp sitt byte men sedan låter de det ligga… Inga fåglar den senaste veckan… skönt ? Men trots att de kan komma och gå som de vill så är de mkt hemma… De är med i stallet när vi mockar… balanserar på kanten… sitter i ströet och tittar… rullar sig på gödselstacken när vi ska tömma… De är så sociala… ?❤️ Så himla gulliga… Maya som var mer reserverad i början är med överallt… Poppy som är busen vill alltid ta sin nos mot ens näsa… vi har verkligen fäst oss vid dem, Clara och jag ❤️

Maya
Poppy

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *