Söndag

Igår startade dagen vid åtta… riktig lyx att ingen av fyrbeningarna velat ut tidigare… Som vanligt var det tävling ut… tre BC:s mot en Welsh som rejsar för att nå ytterdörren först… övriga kommer i lugnare tempo… Under tiden de slår en morgondrill i trädgården får hästarna sitt hö och påfyllt vatten… Eftersom det redan är ljust står fåren och bräker och de släpps ut i större hage… därefter är det fram med sju hundmatskålar och dags att mäta upp av det individuella fodret… mängden… och tillskotten… När alla hundarna ätit är det dags för hästarnas krafft och katterna ska få frukost och lådan ska tömmas… Sedan blir det morgonpromenad för hundarna… Sedan blir det frukost för tvåbeningarna… kaffe är som balsam för själen… ? Strålande väder så en ny sjukhage i labyrintform byggs för att Collier ska kunna stå ute några timmar… under uppsikt såklart… Dagen löper på med diverse sysslor och när hästarna tas in vid 17:45 har man varit utomhus i nästan 10 timmar… även hundarna ☀️härligt ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *