Äntligen

De två sista fåren är äntligen också färdigklippta… ? blev mest med kökssaxen… och jag passade på att skicka ett Mail till Lyckliga fåret där vi köpt klippmaskinen… att ska man verkligen inte kunna klippa några får med en så dyr klippmaskin… avsedd för får och med skär därefter… I samma veva som jag skickade tog jag klippmaskinen och drog åt tryckskruven… den som enligt youtube skulle vara så lite åtdragen… och tadaa… maskinen klippte som aldrig förr… efter 9 får och lite till upptäcker vi det… och jag kollar mailen från Lyckliga fåret… ”troligtvis är inte tryckskruven rätt inställd”… ? Jaja… man lär sig… och nu är de två sista fåren klara… ??????????? Om nån vecka ska vi prova att klippa klövarna… ?

Clara, världsbäst på att klippa ?

2 reaktioner på ”Äntligen”

  1. Clara är både världs bäst på att klippa både får och hästar ????❤️. Spirre blev så stilig i går ??❣️ så stort tack till Clara än en gång ?.

    1. Eller hur ? Själv klippte jag av mig fingertoppen så jag överlåter klippandet till henne hädanefter ?? Härligt att Spirre oxå blev extra stilig ?❤️ såg inte resultatet idag pga täcket ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *