Längtar

Vi längtar till vi kan sätta igång honom… egentligen vill vi helst att allt ska vara som vanligt… finns mkt oro som lurar om hörnet… tänk om han inte blir bra… tänk om… tänk om… Men vi får vara här och nu och göra vad vi kan och hoppas på att han blir frisk för ett aktivt liv… det är han värd ❤️ I övermorgon har det gått 5 veckor sedan operationen… de säger att från operation till fullt tävlingsbar är 3 månader… vilket skulle innebära 7 veckor kvar… känns inte som att vi är i närheten av det än… Om tre veckor ska han på återbesök på kliniken… Han äter ännu metacam… är hur duktig som helst… Hoppas svullnaden lägger sig så att han kan börja skrittas på fredag… håller tummarna ❤️

Mister Rastlös

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *