Klippning

Alltså… det kan inte vara möjligt att det ska ta så lång tid… vara så segt… och svårt… Köpte ju en ny trimmer, nya skär för för… men ack… inte alls i nivå med proffsen… 6 timmar på söndagen la vi för att klippa 4 får… haha… helt galet hur man bara kan ge sig in i det… Undrar ju nu om proffsen tycker det är skillnad på att klippa ett Gotlandsfår och ett Allmogefår typ Åsen… vår maskin orkar inte tugga sig igenom ullen… blir verkligen inget slätt får… När vi skulle klippa 4:e fåret… Lillemor, ett lamm med otroligt mkt ull åkte saxen fram…. inte maskin utan en sax som ser ut som en häcksax/sekatör… och när allt det långa tjocka var borta kunde vi ta finliret med maskinen. Ingen av fåren blev särkilt tjusiga… men nu har vi i alla fall bara två kvar att klippa… ?

Nyinköpta ”Eboladräkten”… ???
Esmeralda och Linslus med sina mammor ?
Cit passar

2 reaktioner på ”Klippning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *