Cay

Caj kom in i vårt liv av en slump… på samma sätt som nästan alla våra djur… Vi hade bott på gården i en månad när hans bild dök upp på facebook… En valp som var kvar… låg under ett bord… så söööt… och i texten stod det ”efter Böstabyns Pi”… Redan där var jag fångad… Den valpen ville jag verkligen ha… Släkt med vår Lix… Pi och Lix har samma pappa. Sagt sedan innan att vi ville ha en BC med kort päls… gärna släkt med Lix men inte så mkt päls… Men denne killen var bedårande… skickade bilden till Christian i hopp om att han också skulle tycka den lille parveln var söt. Jag ringde uppfödaren som lagt ut inlägget och det blev ett trevligt samtal med Roger från Barrbackens kennel i Umeå. Pratade m Christian och planerna började smidas… Den 13 mars flög jag till Umeå och hämtade vår lille prins… han var då 12 veckor… det var kärlek direkt ?❤️ Nu är denna lille prins 9 månader, full av upptåg men också så kärleksfull… och en riktig baddare på att valla ❤️

12 veckor
Drygt 9 månader

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *