Igen

Igår hände det igen… som inte får hända… Collier forcerade hagen och sprang… i stora hagen stod Nougate som glatt sprang med… De skötte liksom ihopsläppet själv… vilket också ledde till att de kickade runt och tuppade sig… Christian var hemma och fick tag i dem så både fick stå inne resten av dagen… Kände redan på morgonen när jag stack till jobbet att Collier var speedad… men jag kunde inte bli hemma för jag hade ett morgonmöte… Redan innan lunch knäcktes stolpar och Collier var lös… Det stressar som bara den… vad ska man göra… flera veckor kvar och detta tjuvrus förlänger säkert rehabiliteringen… Imorse blåste det redan när jag väcktes av hundarna 07:00… när hästarna ätit upp sin frukost provade jag att ta ut Nougate tillsammans med fåren… Collier stod lugnt kvar inne… tills Nougate började gnägga och vanka av och an… Collier svarade Nougate och började stressa igång… ända lösningen var att hämta in Nougate igen men innan jag kunde springa ifrån stallet var Collier så speedad så jag trodde att han skulle ta sig ut… Han rev ner saltsten och tog i sönder hållaren, slog mot boxdörren… vilken stress… Nougate blev jätte glad att bli hämtad igen och slippa de läskiga fåren… men att komma in tyckte han var trist… men så fort han kom in blev Collier lugn som en filbunke… Två som får stå på box då…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *