Första gången…

För första gången sedan Nougate kom i vår ägo (4 år) stod han lugnt och harmoniskt när han blev skodd… ingen hammare i sidan för att han gungade (väger över på en hov och sedan den andre…)… inget stegrande med panik i blicken… utan helt lugnt… så han nästan somnade… Inga kedjor som slets ut från väggen… utan de hängde löst där han stod uppbunden… medan hovslagaren pratade lugnt med både honom och oss… samtidigt som hon arbetade fram ett fint resultat… eller så gott det nu går när hovarna är dåliga… Spröda dåliga hovar är så sorgligt… och vi vill det bästa för vår prins… han är dessutom mkt känslig för olika människors energi… Tror absolut att alla hovslagare vill uppnå ett bra resultat… det bästa för hästen… men vägen dit ser olika ut och även den timmen det tar att verka och sko… En tappsko gjorde att vi fick byta hovslagare i all hast… ta samma som Collier för hon skulle ändå komma och sko… Hoppas nu att Nougates hovar sakta blir stärkta… liksom hans inre blev idag… Det var inte så farligt att bli skodd trots allt… ❤️

Nyskodd och sömnig

2 reaktioner på ”Första gången…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *