Dag 29

Fyra veckor har gått… om två dagar en månad… sedan operationen… Återbesök i tisdags… fantastisk som vanligt och hela besöket gick väldigt fint… även i longeringen skötte han sig om än lite tittig… en liten svullnad över knäet… gick inte helt rent efter böjprov… visserligen bara svagt svagt som knappt syntes för blotta ögat… men ändå inte helt rent… Blev kortison rakt in i leden… innan dess både lugnande om bremsa… denna lugna fine kloke store luns hade nog inte behövt allt det… men det är ju klart, han måste stå still… Fick utskrivet metacam för ca 8 dgr, boxvila 3 dgr och ingen promenad på en vecka… Men efter det ska Clara sitta upp och skritta… han måste jobba m ryggen… inte en muskel i kroppen och väldans smal… hoppas han håller sig på alla fyra… Idag var sista dagen med boxvila och skorna fick komma på igen… redo att komma igång litegrann… men ännu sjukhage… Fortsätter att hålla tummarna för god återhämtning… ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *