Spirre har åkt

Igår åkte Spirre till skolan efter nästan 4 månader hos oss… Tänk vad tiden gått fort… Så bra det har gått, han har verkligen bott in sig under denna tid. Nu ska han bo på Bökeberg där Anna och Clara går på gymnasiet. En hästtaxi kom och hämtade… lastningen tog en stund sedan gick han fint på. Så tomt det blev i stallet… hyllor som töms och grejer plockas ner… Clara tyckte det kändes konstigt… var så mysigt att kunna dela detta med sin bästis under årets finaste månader… Nu blir det att vänja sig att vara ensam… första gången egentligen då Spirre och Nougate togs hit samtidigt… och tanken var att de bara skulle stå här över sommaren… men så kom Collier in i vårt liv och vi sa upp vår stallplats hos Kvisslegården. Kändes också konstigt att inte åka tillbaka dit… vi trivdes så bra ? Sussie och Jenny har blivit goda vänner för livet ❤️ så vi hoppas på att hålla kontakten… och Clara fortsätter att träna för Jenny. Vi hoppas även att Anna och Spirre kommer och hälsar på och att loven kan tillbringas hos oss ? På kvällen igår var Nougate väldigt fundersam… han gnäggade efter Spirre men fick inget svar… Tänk så svårt för hästarna att förstå… Nu får Nougate hålla tillgodo med ”lillbrorsan” Collier ❤️

2 reaktioner på ”Spirre har åkt”

  1. Det var en väldigt konstig dag igår med mycket känslor. Både Spirre och Anna har trivs alldeles för bra ?? hos er ?…… Det blev ett långt och härligt sommarbete ?????. Det kändes märkligt att packa och förbereda för flytt men samtidigt visste vi att det var detta som var planen. Något stressad för lastningen men det fixade Stina på SJ Hästtaxi på ca 10 minuter och sen gick det snabbt och helt plötsligt satt vi i bilen på väg till Bökeberg. På återseende ❤️ och stort tack för allt ❣️❣️❣️❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *