Promenad

Idag började vi med promenad… ja inte direkt på morgonen utan den var mer som mornarna sett ut de senaste två veckorna… Efter en lugn morgon och förmiddag i boxen fick Collier komma ut i sjukhage… flyttad någon meter så lite extra gott gräs skymtade och gick att nå… Janne var den som tog e.m passet… jag full av tacksamhet var tvungen att åka på möte… Collier har lite svårt att koppla av ute och stå och vila… bad Janne ge hö om oro syntes eller ta in i boxen igen… blev hö ute och det hade gått bra. När Clara och Anna sen var hemma tog de in Collier när Spirre skulle in för när de andra hästarna är i närheten blir Collier mer stissig… Vi bestämde att Nougate skulle följa med som sällskap på promenaden… Tror dock inte att Collier märkte sitt sällskap… varken fyrbent eller tvåbent… istället försökte han studsa upp på bakbenen, vända på en femöring och lite annat… Clara var lugn som en filbunke och jag kände bara ”hjälp”… Efter 16 min gick vi in igen… Första turen var de snabbaste 16 min någonsin… rehab har börjat…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *