Dag 15

Idag är det 15 dagar om man räknar operationsdagen… tänk vad dessa två veckor gått snabbt… mkt pusslande med passning och en del pusslande kvarstår… Har velat ha koll på honom att allt är lugnt… att han har det bra utan risker… om det går att undvika. Vi har i stort sett passat honom under hela boxvilan… Igår var lite stress… inte för honom men för mig när jag skulle hämta hösilage… skulle vara där 17:30 och jag körde verkligen så sent jag kunde… brukar vara lugnt i boxen men eftersom Clara åkt m Nougate på träning o Anna red iväg m Spirre var det ett orosmoment… extra hö i boxen och vetekli i en bytta… stänga stalldörren och hoppas att allt skulle vara lugnt… Såklart var det ett fullspäckat schema för Tobias som skulle lasta hösilaget så det tog 40 min innan jag var hemma… svettigt värre… men phew… det hade gått fint verkade det som ❤️ Idag har jag byggt en liten sjukhage utanför stallet och där har Collier fått vara i tre timmar… mkt gott tyckte han men sedan undrade han mest varför jag var där inne… drog hela mulen längs den vita kallade väggen så han såg ganska rolig ut… Sista dagen idag med medicin också och imorgon börjar vi med 10 minuters promenad… ska bli skönt att komma igång med det… en milstolpe nådd och vi avancerar till nästa nivå… rehabilitering… andas lugnt i båten och håller alla tummar… sakta vill vi ro detta i hamn ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *