Caj

Brukar hänga med till jobbet och leva kontorsliv… ibland är han med ute med våra brukare, han älskar människor… trodde jag i alla fall tills han fick hälsa på två barn utanför en skola som ligger bredvid jobbet. Caj har alltid varit rädd och stressad av att passera skolan… tror att det beror på att det var hög musik där i våras, barnen hade mkt uteaktiviteter pga Corona och de hade nån utegympa eller vad det var… det var stökigt och högljutt och Caj blev rädd… sedan dess har han inte gillat att passera där… men gå i parken går bra även om det också är bredvid skolan. Men häromdagen när vi gick på gångbanan vid skolan frågade två flickor om de fick klappa men det tyckte inte Caj alls om, han blev mkt stressad och morrade… Hmmm… något vi får öva på… i lugnare miljö… Tur att våra boende på jobbet är 90 plus… dem älskar han och slickar dem i ansiktet så fort han kommer åt… 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *