Dag 12

Eller är det dag 11… beror ju på om man räknar operationsdagen som dag 1 eller dag 0… För att vara på den säkra sidan väntar vi med att ta stygnen tills imorgon… blir Clara som får göra det, jag har gjort det förr på både hundar och större djur… hade ju en vision/dröm att bli veterinär… men så blev det inte… Tur det kanske… tänk alla djur… kanske nån som hade behövt ett nytt hem… Slog mig idag att vi har nu 23 djur på gården… om vi räknar med Spirre ? helt fantastiskt ?❤️ Collier tycker det är mycket spännande om hundarna besöker stallet… hundarna däremot har lite olika inställning till om de gillar den store lunsen eller inte… Collier i sin tur tar gärna med läpparna om hundarnas rygg eller svans… kan ju kännas rejält om han får ett större tag… Ior är den enda som går säker… förutom med sin kringla till svans… ☺️ Collier tycker att dagen varit ytterst spännande… först klippte bonden grenar på Pilträden längs grusvägen utanför oss och sedan kom de och hämtade gödsel från stacken… så inte har det varit långtråkigt inte… Collier har knappt hunnit vila. Nu är det kväll, Nougate och Spirre tränas… snart blir det sällskap i stallet vilket är det bästa på hela dagen trots allt ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *