Dag 11

Helgerna är skönare för man kan lägga upp dagen som man vill… och det spelar inte lika stor roll om man får stanna upp och bara lugna när det blir oro för allt annat kan vänta. Oro kommer framförallt om någon av de andra hästarna ska tränas… på hemmaplan eller iväg…. ska de bara ut i hagen går det rätt bra nu… har liksom vant sig. Imorgon går vi in i en ny vecka och det innebär också att vi närmar oss ett mål… milstolpe två är nådd… ett var operationen och två var boxvila… sedan är det dax att börja med små promenader och sjukhage. Tror nog att Colliers kropp skriker efter rörelse… igår fick han ta ett steg utanför stalldörren för att känna vinden och kunna smaka på det saftiga gräset… 🙂 När han står i boxen tittar han ut genom stalldörren mot gårdsplanen och låter vinden svepa i pannluggen… det gillar han 🙂 <3

Vind i håret 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *