Dag 8

Emellanåt tänker man att här står vi med världens finaste häst… eller det tänker man egentligen hela tiden… hur kunde det då vara sådan otur att han har OCD… Samtidigt tror jag att det finns åtskilliga hästar… och andra djur typ hundar med defekter… Men det finns inte så många som gör som vi… ger det en chans… Hoppas så innerligt att det ska gå vägen men vet också att det kan bli precis tvärtom… Collier själv är helt ovetande… vilken tur ändå… Som vår samordnare på jobbet sa idag… ”tänk att vara häst, måste vara så najs”… Ja, varför inte… 😀 Idag har Janne varit här igen… värsta stalledrängen nu, fick börja med att hjälpa till och släppa ut Spirre och Nougate. Dagen har förlöpt väl, Collier har hållit sig lugn… blev en lång dag, vi var inte hemma förrän halv sex. Finns inte mkt utrymme sen mer än att ge sig i kast med djursysslorna, Clara och Anna tog in hästarna och fixa för ridning, jag tar ta ut hundarna på promenad och sedan mocka medan tjejerna rider. Collier var orolig när Clara och Anna skulle rida ut… ville med… börjar bli trist att stå kvar i boxen… och denna box… som den ser ut efter nån dag… fastän vi mockar morgon och kväll så blir den blöt och tråkig… nästan ut med allt ikväll och in med fyra påsar nytt strö… Collier var rastlös i stallgången… skrapade med benet… ser dessutom väldigt smal ut… de få musklerna som fanns är borta… får pyttsa i honom mer olja… Har ju fri tillgång till hösilage men det är inte den kraftigaste precis… I alla fall har halva tiden av boxvilan fått… en milstolpe… 🙂

2 reaktioner på ”Dag 8”

  1. Vilken tur för Collier att det var just ni som köpte honom ? gäller alla era djur ??????????????????????.
    Snart helg ? och snart har två veckors boxvila passerat ??.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *