Dag 7

Dagen började i vanlig ordning med utfodring av hästarna. Natten har varit lugn och hästarna mumsade stillsamt i sig sitt hösilage. Dagen bjuder på höstrusk så Collier nöjer sig med sitt boxliv… står i gången när man mockar och då försöker han hitta alla möjliga sätt att klia rumpan… mot fönstersmygen eller hyllan m ryktsaker mm… passar även på att dra i sitt täcke om tillfälle ges… Förmiddagen har löpt på så snabbt m möte över teams och telefonsamtal att jag glömde ge medicinen… som fick intas senare än vanligt… Neo ligger i en höpåse på stallgolvet och vilar, övriga vovvar har stängts ute från stallet vilket Neo tycker är förträffligt… 😀 Vi har nu nått halvvägs på boxvilan… börjar fundera på hur det ska funka m utevistelse… kommer han vara lugn… Drar de andra igång är det kört… Håller tummarna för fortsatt god läkning 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *