Blyga…

Katterna är helt olika… lilla Poppy som är liten som en kattunge är nyfiken och framåt… kommer direkt när man kommer… Maya däremot gömmer sig, imorse trodde jag hon hittat något sätt att ta sig ut på… puts väck… men efter noggrant letande hittade jag henne bakom en låda i en hylla. När jag kom in till dem igen nån timme senare var Maya borta igen… låg inte på samma gömställe… Tog nog en timme innan jag hittade henne igen… la några godisbitar där hon låg gömd under trätrallen… efter en stund kom hon fram och var då ganska kelen… 🙂 sötnosar… <3

Maya

2 reaktioner på ”Blyga…”

  1. Katter är så duktiga på att försvinna! Och de här två har ju dessutom fördelen av sin lilla storlek! Det var säkert stressigt att inte hitta henne, men nu kan där väl inte vara fler ställen att sitta gömd på 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *