Dag 5

Collier känner sig säkert hur frisk som helst… tycker idag att det är urtrist att stå i boxen… gnäggar i högan sky… Telefonen ringde… undrar vad de tänkte… ”märklig radiokanal”… 😀 Hästarna är inne tills jag lämnat Clara och kompisen Anna på APL hos Hammarströms… det fungerar bra och man får ett litet andrum och känner att läget i alla fall är lugnt då… Vågar annars inte lämna några längre stunder utan vill vara i närheten så man kan titta till… Våra boxar har inget man kan stänga helt utan endast låga väggar runt hela… Det är såklart härligt och hästarna trivs ypperligt men i sådana här situationer med boxvila är det inte lika praktiskt… eller så är det ändå det… för hästen måste vara lugn och man tvingar sig till en helt annan uppsikt vilket inte är så dumt med tanke på läkningsprocessen… Ska ju dock inte klaga… Collier tar trots allt det hela mycket bra… emellanåt väljer han viloläge och står och softar i hörnan… och ibland är det höbollen som knuffas runt… så det är långt ifrån stirr hela tiden… Men vi längtar till promenader… men tänk ändå… om 10 dagar är vi ute och går… så det är snart… 🙂

Hundarna hjälper till att hålla sällskap 🙂 Neo bäddar ner sig i en höpåse för extra mys<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *