Dag 4

Tänk vad djur anpassar sig fastän de inte förstår varför… Collier finner sig i att stå i boxen natt och dag… Lugnare än jag någonsin vågade tro… Fodrade 07:30 som vi brukar på helgen (lyxar till med ”sovmorgon”) och läget var lugnt. Medans hästarna äter kommer hundarna ut. Vi tempade Collier innan medicin ges, ingen temp. Tog av förbandet idag, såg jättefint ut 🙂 Kanske inte blir så läskigt att ta stygnen ändå, bara 2-3 st. Hoppas så innerligt att hans kropp läker inuti på bästa sätt… denna fina häst. Vi mockar 2-3 ggr per dag, grisapellen kör verkligen runt allt i boxen. Idag har han vilat lugnt på egen hand och vi kunde valla och träna agility. Under e.m//kväll röjde vi kartonger och annat bråte… haft en hel stalldel fullt m lådor… den delen ska bli vårt träningsrum… både för två och fyrbenta… äntligen började vi rensa och lyfta upp på loftet… Collier har följt arbetet minutiöst… nyfiken i en strut som han är… Ååå vad vi längtar till han får promenera… han är ju verkligen unghäst och vill hitta på saker annars hittar han på eget… 😀 Höbollen var verkligen värd varenda krona för den sysselsätter honom länge.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *