Dag 2

Natten verkar ha förlöpt väl… hästarna har varit lugna vilket är skönt… natten kommer bli den stunden man själv kanske kan släppa oron över att Collier ska äventyra sin skada genom att ”klydda” i boxen… Nu vill man att detta ska läka på allra bästa sätt… Tittar på filmklipp från olika träningspass han och Clara gjort… allt från hemmapass till lektion för tränare… Så glad över att vi filmat så mkt redan… Collier är verkligen en underbar häst… <3 Just numer han dock rastlös… vill ut m de andra hästarna… Nougate fick ställa upp igår och komma in lite tidigare… tidigt och tidigt… han kom in kl 20… i de flesta stall har hästarna varit inne 3-5 timmar redan så det går verkligen ingen nöd… Får bli så nu ett tag att vi plockar in honom som sällskap lite då och då… Spirre får tomta runt själv i hagen. Hönsmamma som man är jobbar jag från stallet, full koll… och fullt uppkopplad 🙂

2 reaktioner på ”Dag 2”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *