Nyopererad

Idag var det upp tidigare än vanligt…. beckmörkt… men både hundar och hästar var glada över att få frukost tidigt. Rastning av hundar och annat morgonfix, fram m hästpasset, koppla släpet och kaffe i termosmuggen. Igår byttes däcken på släpet så allt var i fillemangt skick inför avfärd. Vi rullade iväg innan kl 07 och var på Jägersro hästklinik kl 07:30, allt verkade öde men vi fyllde i en lapp om häst, ägare och betalare och sedan kom en tjej som sa att Collier kunde följa med henne och de skulle ringa när han var uppe på benen igen. Kändes som blomkål i huvudet… hjärnan var igång men tankarna var på annat håll… Efter knappt två timmar på jobbet ringde det… han var uppe på benen ”ni kan hämta om en timme”… jösses vad snabbt… Gick allt bra undrade jag såklart och det hade det gjort. Väl på plats igen på kliniken fick vi stående i gången info om vad de gjort och hur de närmaste veckorna ska se ut… även medicin skickades med. Massa frågor men samtidigt inga frågor alls… möte med veterinär var inte förrän om 4 veckor… stygn tas om 12 dagar… Det kan vi själv göra sa jag och nu hoppas jag att man minns sina gamla kunskaper… Benbitarna de plockat ut fick vi med i en liten genomskinlig påse. Enligt veterinärens utlåtande är prognosen god… Håller andan och hoppas… <3

2 reaktioner på ”Nyopererad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *