Beslut

är taget… efter flera dagar med berg och dalbana mellan hopp och förtvivlan… då vi fick röntgenresultat där det visade sig att vår fine bruna prins har OCD med två lösa fragment… Det har varit många samtal med olika veterinärer… skänker ett stort TACK till dem alla för deras tålamod med mina femtioelva samtal och tusen frågor… och sedan rådfrågning av personer i vår omgivning som sitter med mkt kunskap och erfarenhet… där vi känner stort förtroende att kunna ventilera tankar och samtidigt få höra en neutral synvinkel… stor KRAM till er som gett oss er tid och åsikt… <3 För just objektiv är svårt att vara… när hjärtat plötsligt är mkt större än hjärnan och i resonemang med sig själv så överröstar hjärtat hjärnan… Vi har vänt och vridit… kollat lite andra hästar… tittat på för-och nackdelar… Vi valde tidigt att blanda in säljaren… Nu har vi en deal m säljaren/tidigare ägare… Så än så länge stannar Collier i vårt stall och vi hoppas på många fina år med honom… Dock fullt införstådda med att omgivningen tycker något annat… men om ”om” inte hade funnits… så gör vi det som är rätt och givet för oss… På torsdag blir det operation… Vi håller alla tummar och tår för vår älskade vän… ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *