Släp

Vårt hästsläp har fått en ny fin ramp 🙂 Den förra ruttnade i träet så tillslut blev det genomtrampat och var helt sönder. Det blev en tur till Hornbach för att köpa en behandlad plywoodskiva så vi inte skulle behöva måla den, även en häftpistol köptes in. Dyr och tung skiva men hem kom vi, pappas gamla arbetsbockar kom till användning, där la vi den nedmonterade rampen för att kunna ta bort gummimattan med försiktighet. Nu några dagar senare och en hel del jobb för Christian så är rampen på plats, blev jätte bra 🙂 Nu lite finlir kvar så som reg.skylt mm, även stropparna på rullgardinen ska bytas… och då behöver vi större öljetter… Nästa gång blir det att byta sidoväggen… eller förresten, då köper vi nog ett nytt släp istället 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *