Hösilage… check!

När man är liksom ny som gårdsägare m djur på gården är det mkt som ”bara ska finnas”… så som strö till boxen… hösilage så de kan äta… Men är man då ny i trakten så har man inga kontakter… hmmm… var fixar man allt…!? Men sakteligen frågar vi oss fram och bygger upp ett litet ”nät” av fungerande året runt djurhållning 🙂 Är så tacksam över våra 3,5 år på Kvisslegården i Södra Sallerup… där kom vi som Mowgli till Baloo… ”äta myror”… till att känna att nu kan vi stå på egna ben 🙂 Idag var Clara och jag på Brönnestad boställe och köpte en pall m hösilage… paketerat i små förpackning är ett måste för att det inte ska bli dåligt… genast föll fler pusselbitar på plats när vi väl var där… ”ville ni inte ha Gräsfröhalm?”… ”halm oxå?”… Snart kommer fåren… så jo… vi kommer absolut behöva både det ena och det andra… härligt när man tar hem sin första leverans… vi klarar detta 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *