Träning

All form av träning är bra för hundarna, de senaste dagarna har det varit fokus på balansboll och bålstabilitet (om man nu säger så om fyrbeningar). Idag blev det även träning på balansbollen, gick tillbaka till grunden… alltid bra att påminna om det som är basic… Lix kropp klarar inte mkt av agilityn längre men detta får han oxå vara med på och han älskar det 🙂 Valpisen springer mest runt och yrar men är ändå duktig, kan nu ”stanna kvar”, ”sitt”, ”ligg”, ”tass” och ”vänster” (då snurrar han åt vänster). Idag provade vi att svänga åt höger men det var svårt. Provade även target, att han ska fram o trampa på den, gick jätte bra. Balansbommen hade han svårt att hålla fokus på, mer träning imorgon 🙂 Nu sover de gott… Zzzzz…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *