Lix

Hundflockens näst äldsta med sina 11 år. Lix kom till oss som 7-åring efter att Clara fått frågan om hon ville träna honom i agility, ägaren hade småbarn och Lix tränades och tävlades av en annan som kände att det var dags att lämna över stafettpinnen. Vi såg möjligheterna att ta över en tränad hund, en läromästare till Clara… så sagt och gjort… vi köpte denna fantastiske hund. Lix var redan SM-kvalad det året… nervös och endast 13 år gammal stod Clara på startlinjen i Växsjö… och där och då började deras resa inom agilityn… tillsammans 🙂 Det har blivit fler SM och även European Open Junior i Holland och Schweiz och det var i Schweiz som Lix tävlade för sista gången för att sedan gå i välförtjänt pension. Lix kropp är ganska skev numera, han älskar att träna och valla, han gör bådadera mkt sparsamt men får vara med överallt och verkar nöjd. På landet kan han strosa runt hela dagarna och bara vara 🙂 vi brukar säga att Lix… ja han är godheten själv 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *