Äntligen lite sommarvärme

Varmt, vindstilla och bara så härligt… detta har man längtat efter… och på måndag är det dags att börja jobba igen… så jag tänkte att idag blir det en riktig latmask dag… Men så tittar man på gräset som blivit långt på sina ställen… poolen där algerna och lite löv mm fått fäste efter några dagar utan att nån badat… Så efter träning av den egna kroppen åkte det fram gräsklippare, ogräshacka, borste och pooldammsugare… Hundarna tyckte det var ganska trist att inget roligt var på agendan så kvällen får nog vigas åt lite träning för deras del… men först en öl och ett dopp i en klarblå pool… 🙂 även svalorna passar på att doppa magen/bröstet… 🙂 tack och lov att de är lätta och snabbflygande… igår drunknade en råka i hästarnas vattenhink i hagen… stackars…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *