SM för alla

Årets SM är till ända… pga Corona blev SM annorlunda i år… domarna släppte en banskiss som man sedan hade en dryg vecka på sig att bygga och träna på och sedan skicka in ett filmat bidrag, vi valde att åka till vår klubb i Skabersjö. Hoppbanan skickade vi in förra söndagen och i fredags var det äntligen dax att springa agilitybanan vi byggde i onsdags under skyfall… Det var bara Clara som var anmäld m alla hundarna, jag stod för filmning och tidtagning… och gissa… såklart började regna … Clara sprang först m Cit… ett två hinder sedan fel väg… ett, två, tre hinder och sedan fel väg igen… efter ca 25 försök bytte Clara hund… det blev dags för Mac… han satte banan fint efter ett antal försök men hade inte riktigt trycket under tassarna och balansen sattes ganska osäkert med typ en tå… In m Mac i bilen och ut m Ior… den lilla sölkorven som tog tunnel på eget bevåg och lite annat bus… Vi bestämde oss för att köra ett ärende och istället komma tillbaka… Sagt och gjort rullade vi in på klubben igen kl 19:30 för fler försök… med säkert minst 50 försök där flera av loppen var nästan hela banan fick Clara nog, Mac hade ett nollat lopp där balansen touchas precis… ingen direkt snabb tid… Ior hade ett nollat lopp där han säkerligen får rejält m tidsfel… Cit fick en 5:a på balansen och tänkte för mkt så det gick långsamt… Men men… bra kämpat, loppen är inskickade, vi gjorde vad vi kunde 🙂 i all fall för nu 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *