Fjordingkul

Idag blev det en tur till Fjärdingslöv, sämsta vädret på länge så morgon bestod av letande av regnkläder av alla de slag… Nougate var en smula stissig eftersom gräset hägrade men han fick inte komma ut, vill inte ha en blöt häst från början… Väl på plats mötte vi 5 ekipage till, bara Nougate som var brunblack i färgen, övriga var ljusare. Kul att se hur olika de kan se ut. Clara och Nougate inledde med ett hoppass på gräs, brodda gick fint så fästet blev riktigt bra. Det blev ett bra pass och pricken över i:et var att vi slapp regn. Vi fick hemlagad lunch serveras i maskinladan, blev en trevlig stund där alla berättade om hur de köpte sin första Fjording (inte bara vi som köpte m hjärtat). På e.m var det VBR träning, vertikal balans ridning, ett annorlunda sätt att träna på och från sidan såg det bitvis ut som att det var första ridlektionen någonsin… Nougate och Clara var väldigt konfunderade i början men fick bra kläm på det trots ihållande regn. Det blev en kul dag och vi hoppas Anna på gården i Fjärdingslöv vill anordna fler clinics:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *