Vaccinering

I vanliga fall är vi utomlands och tävlar vid denna årstiden på European open junior, förra året var det Schweiz och då passade vi även på att köra runt i Österrike. Semestra med hundarna i andra länder är mkt lättare än att ha dem med i Sverige, här finns inte samma öppenhet för att ha dem med tex när man handlar eller går ut och äter. Än så länge är Holland det bästa stället, där mötte vi stor vänlighet, i Amsterdam hade vi med sju hundar på uteservering utan problem. I år hemestrar vi men valde ändå att vaccinera som vanligt även m rabiessprutan på de som behövde påfyllning av den. När vi kommer till veterinären är det stora ögon på alla runt om, ur Volvon hoppar sju hundar ut… kaos mestadels så både Clara o jag åkte dit. Upp och ner på vågen… vikt mellan 7-20 kg… Inne hos veterinären fick vi komma in i omgångar de vi anses ha ”lite väl många” 😀 valpen ansågs alldeles för smal och bajsprov önskades men då får han inte ha ätit annat bajs under 24 timmar… hmmm… hur gör vi med häst-, får-, och kaninbajsarna då… 😀 Vi avböjde för stunden… Nu är i alla fall vaccineringen gjord och vi är ett antal tusenlappar fattigare… och även lillpysen har nu ett pass 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *